Valkenburg aan de Geul

vd Sanden Interieur

nieuws

sanden

 

Tijdens onze Get Inspired Weekends presenteren wij al onze nieuwe collectie's. Feestelijk ontvangen wij u met een hapje en drankje. Aanmelden is niet verplicht echter wanneer u dat wel doet ontvangt u van ons een goodiebag.

AANMELDEN GET INSPIRED WEEKEND

 

Op Zaterdag 14 oktober geven wij in samenwerking met The Restyling een workshop kleur. Tijdens deze workshop vertelt interieurstyliste Ingrid u alles wat u moet weten over kleur in het interieur. Ook maken we met verschillende materialen een stylingbord. Wij zorgen voor koffie, thee en wat lekkers. De workshop start om 10 uur en duurt +/- 2uur. Kosten zijn € 24,50 pp. Na aanmelding mailen wij u alle gegevens. 

Let op! de workshop op 14 oktober zit helemaal vol! Omdat we zoveel aanvraag hebben gekregen hebben we besloten nog een workshop in te plannen. Deze zal plaats vinden op zaterdag 9 december. Via het aanmeldformulier kunt u zich hiervoor aanmelden.Wees er snel bij want vol=vol.

AANMELDEN WORKSHOP

 

Zaterdag 11 november zal interieurstyliste Ingrid spreekuur houden in onze showroom. Zit u met uw handen in het haar en weet u niet goed wat u met de indeling of kleur van uw interieur aanmoet meld u dan aan! Wij trakteren u op +/- 45minuten spreekuur met styliste Ingrid.

AANMELDEN SPREEKUUR